UUSIMMAT PÄIVITYKSET

1. kesä, 2018

Sanotaan, että terassin huoltokäsittely on hyvä tehdä 1-2 vuoden välein. Meillä se on jouduttu tekemään joka kevät, jotta terassit eivät rumentaisi rakennuksia. Yksistään mummonmökissä terassia on lähes 40 neliötä, joten terassien jokakeväinen puuöljyllä käsittely on aikaavievää puuhaa. Siksi tervehdimme ilolla Virtasen Uutta Terassiöljyä.

13. touko, 2018
2. touko, 2018

    Nyt se tapahtui, mitä olen pitkään pelännyt. Kännykkäni sanoi itsensä irti. Yhä useampi ikäiseni käyttää kännykkää tai tablettia laskujen maksamiseen, tv:n katseluun ja/tai sosiaalisen median seuraamiseen. Ongelmissa ollaan, kun vanha tuttu laite sanoo itsensä irti. Tässä iässä uuden ja erilaisen laitteen käytön opettelu ei käy käden käänteessä. 

     Etsintäkuulutus

    Etsin älypuhelinta, joka on mahdollisimman samanlainen kuin hajonnut aataminaikuinen Applen iPhoneni oli. Lisäksi näytön pitäisi olla riittävän suuri ja selkeä. Puhelin ei kuitenkaan saisi olla liian suuri, jotta siitä saisi hyvän otteen. Eikä kuori saisi olla liukas. Akun olisi kestettävä pitkään lataamatta. Kameran pitäisi olla laadukas. Näyttö voisi olla sormenjälkiä hylkivä. Eikä puhelin saisi olla kovin hintava. Mikä puhelin sopisi minulle? Onko sinulla antaa hyviä vinkkejä?

 

25. huhti, 2018
ETELÄ-AFRIKASSA

Hei ystävät,
Minua on pyydetty kirjoittamaan tänne helmikuun Etelä-Afrikan matkasta. Olen kirjoittanut siitä uuteen blogiini. Välttyäkseni kirjoittamasta samaa asiaa uudelleen, laitoin linkin tänne. Paina ETELÄ-AFRIKASSA-painiketta pääset lukemaan matkastamme. Sivuston kommenttien jälkeen vasemmalla on painike UUDEMPI TEKSTI, josta pääsee lukemaan lisää matkasta.

Etelä-Afrikasta lensimme Mauritiukselle. Alhaalla linkki lomamme toiseen osaan. Klikkaamalla MAURIUTUKSELLA-painiketta näet sen.