HYVÄSTI PANAMA

Vincent esittelee meille Donald Trumpin omistaman huikean korkean hotellin

 27.1.  Kello 12.00   Vincetin kanssa oli sovittu, että hän tulisi tänään hakemaan meidät lentokentälle kello 10.30.  Eilen tämä hyväkäs ilmoittikin tulevansa jo kello 9.00. Olimme jotenkin saarimatkasta pökerryksissä, emmekä huomanneet eilen asiaa. Tänään kyllä päpätimme hänelle huolella asiasta. Muuten ei olisi niin väliä, mutta lentokone Miamiin lähtee vasta kello 14.00 eli olisi tullut pitkä notkuminen Panaman kansainvälisellä lentokentällä. Katuvainen mies juoksi etsimässä meille vettä ja olisi vienyt meidät museoon kuluttamaan aikaa. Lepyimme ja lupasimme pärjäillä lentokentällä. Vincent sanoi, ettei se tule kuuloonkaan. Hän ajelutti meitä hieman ympäri kaupunkia esitellen hienostokortteerit ym. Lopulta hän vei meidät tapaamaan perhettään ja esitteli meille perheen puutarhan.

  Nyt odotamme lentoa Miamiin. Juuri äsken kaikki siihen koneeseen jonottavat kutsuttiin ylimääräiseen turvatarkastukseen.

Vincent ja hänen perheensä

27.1.  Kello 20.00. Olemme hotellilla Miamissa. Maahantulomuodollisuudet olivat aika metkat. Ensin oli Estan tarkastus automaatilla, jolla otettiin sormenjäljet ja valokuva, sitten jonotettiin passin- ja maahantulolomakkeen tarkastukseen Esta-automaatilta saadun lipukkeen kanssa. Sillä tiskillä esitettiin paljon kysymyksiä. Ja otettiin taas sormenjäljet ja valokuva.

  Kun pääsimme terminaalista ulos laukkuinemme, helle löi vasten kasvoja. Kun istuimme taksissa matkalla hotellille satoi. Hotellihuoneemme osoittautui aika pieneksi. Mutta sängyt ovat suuret ja mukavat.

Hotellin ravintolan lammaspiiraat, tulisella soosilla ja pullo vettä veroineen ja tippeineen 44 dollaria, huh huh

Jatkuu .........